Misiunea noastră

ascultăm clienții și să LE depășim așteptările.

Cercetare și dezvoltare

Activitatea de cercetare-dezvoltare este prioritară în bugetul de investiţii materială şi umană.

Pe langă provocările de rezistenţă, etalare şi culoare, sunt cele legate de protecţia mediului,  protecţia aplicatorului şi restricţiile impuse de domeniile în care activează utilizatorul.

Personalul tehnic format din chimişti, bichimişti, laboranţi, formulează produse de acoperire în colaborare cu beneficiarii noştri. 

Fiecare produs dezvoltat este aplicat prin pulverizare pe o multitudine variată de suporturi şi ulterior supus testelor de peliculă.

Se verifică astfel rezistenţa la coroziune prin expunerea la ceaţa salină, coroziune ciclică, umiditate, coroziune accelerată, duritatea, elasticitatea, rezistenţa la UV.

Galerie foto

Producţie

Fabricăm lacuri și vopsele industriale, produse standard, de serie, dar și produse complet customizate, ce pot deservi unor industrii și arii speciale de activitate.

Achiziţionam materii prime testate şi verificate pe care le introducem în formule omologate, în măsură să asigure rezistență și durabilitate tuturor tipurilor de suprafețe cărora le sunt destinate.

Halele de producție sunt amplasate pe un teren cu o suprafață de 10.470 de mp, cu un spațiu de producție și de depozitare ce ocupă 2.900 de mp, cu probabilitate de extindere în viitorul apropiat.

Beneficiile de a lucra cu Sovecord

Conformitate

Ne străduim să respectăm toate reglementările referitoare la siguranță, sănătate și mediu.

Siguranță

Printre priorităţile noastre este siguranța, care implică prevenirea și reducerea riscurilor, minimizarea frecvenței și amplorii incidentelor, protejarea angajaților şi utilizatorilor produselor Sovecord.

Integritate

Integritatea pentru noi înseamnă sinceritate, transparenta și respect. Îmbrățișăm bunele practici de afaceri și ne așteptăm ca toți angajații noștri să adere la un cod de conduită etica si profesionala.

Calitate

Valoare prin calitate, este imperativul Sovecord. Mărcile proprii Aquasov și Sovsolv sunt înregistrate la OSIM. Sovecord este certificat, pentru activitatile de cercetare - dezvoltare, fabricare şi comercializare, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001. Produsele Sovsolv, epoxidice bicomponente seria 3100 şi poliuretanice bicomponente seria 6001 sunt avizate tehnic favorabil de Consiliul Tehnic Permanent Pentru Construcţii, de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice Și Administrației. Testam produsele in concordanţă cu standardele interne şi ale beneficiarilor, Sovecord având organizate și dotate un laborator de incercări de lot, un laborator de cercetare-dezvoltare şi un laborator de analize pentru peliculă.